Osmo Oinonen

Osmo Oinonen

Mikä on koulutuksesi tanssin saralla?

Valmistuin tanssinopettajaksi STOL- tutkinnosta vuonna 2011. Sitä ennen valmistuin SUSELista seuratanssin perusohjaajaksi ja seuratanssinohjaajaksi. Lisäksi olen suorittanut erityisopintoja Oulun AMK:n tanssinopettajalinjalla teemoista ”paritanssilaboratorio”, sekä ”musiikki ja tanssi”. Toimin myös kolme vuotta projektipäällikkönä Liperin Kasvuverkko- nimisessä hankkeessa, jossa yhtenä kärkenä oli lasten- ja nuorten tanssikasvatus. Ks. loppuraportti RAY:n sivuilta.

Muulta koulutukseltani olen kunnan nuorisosihteeri, agrologi ja seikkailu-elämysohjaaja.

Millainen on ohjauskokemuksesi?

Olen ohjannut kansalaisopistossa, Liperin Lavatanssijoissa, Joensuun tanssiviikolla ja lähiseudun lavoilla. Lisäksi olen valmentanut lavakisailijoita, ohjannut tyky-kursseja, perustanut nuorten ”Tanssiklubi Hulabalon” ja olen LiLojen perustajajäsen.

Kerro omasta tanssiharrastuksestasi?

Seuratansseja olen harrastanut aktiivisesti 15 vuotta, viimeiset viisi vuotta itseäni kouluttaen. Myös kilpatanssitaustaa on olemassa.

Tulevaisuuden suunnitelmat?

Menossa on ylemmän asteen diplomitanssinopettajan STOL- tutkinnon suorittaminen. Lisäksi olen juuri perustanut oman tanssikoulun; ”Tanssikoulu Osmo Oinonen”.

Tanssi pitää kilot kohdillaan, sekä vartalon ja mielen notkeana.