Satu Lepistö

 

Olen syntynyt musikaaliseen perheeseen. Aina on laulettu, soitettu ja tanssittu paljon ihan omaksi iloksi. Pianonsoitto oli pääaine musiikkiopistossa.
Discossa käymisen parhautta oli aina tanssiminen, mutta lavatanssit kiehtoi minua jo hyvin nuorena.
Tanssikursseille lähdin Raahessa vuonna 2002 ja harrastus tempaisi minut täysin mukaansa. Raahen Tanssiklubi pyysi minua ohjaamaan sekä kouluttautumaan. Ohjasin seuran alla latinobiciä, lapsia, erityisryhmiä, paritansseja sekä tilauskursseja.
Tanssi on minulle suuri intohimo ja ajan oloon siitä tuli myös rakas työ. Opettamisessa mahtavaa on vastavuoroisuus kurssilaisten kanssa. Saan valtavasti ihmisistä, heidän tanssista ja musiikista henkistä voimaa ja samalla saan itse jakaa tanssin ilosanomaa. Minulle parasta paritanssissa edelleen on kahden ihmisen välinen tanssiyhteys ja tunne.

Latinobic 1 ja 2 (2006-2007)
SUSEL Ry:n Lapset tanssimaan-ohjaajakoulutus (2007)
Swing Sensation Oulu-projekti (2010-2012)
STOL-tutkinto (2015)

Olen ohjannut ja opettanut lapsia, erityisryhmiä, latinobiciä, sekä paritanssia mm. tyhy-päivillä, polttareilla, tapahtumissa, kansalaisopistolla, tilauskursseilla, yksityistunneilla, tanssilavoilla, leireillä, tanssikouluilla- ja seuroilla. Satumainen syke yritykseni tunnetaan hyvin varsinkin Pohjois-Suomen alueella.